Motion.

Igår var jag på jobbet i väldigt god tid så jag gick en sväng. Närare bestämt en si så där 2-3km. Inte jätte långt kanske men det var en promenad och det märktes på blodsockret senare under kvällen. Tror även att jag haft en kalas känning i natt, mitt hår såg inte ritkigt ut som det brukar och det brukar tyda på en nattlig känning.

Men igår var jag och lämnade in min cykel så att dom kunde titta på den. Underbart, ska få hämta den redan idag så Stefan får köra mig till jobbet (han ska endå hämta sina delar på posten) så jag kan cykla hem sedan efter jobbet. Ska försöka cykla till och från jobbet mest hela tiden nu, behöver verkligen röra på mig, komma igång igen. Har blivit helt för soffad den här sommaren.

Självklart saknar jag hästarna som jag vet inte vad, har inte suttit på hästryggen på 3-4 månader nu. Men det känns endå bra, ska jag ha häst ska jag ha en egen nästa gång. Inget medryttande här inte, då blir man bara lovad en massa saker (som bensinersättning när man vart hästvakt i fem veckor då ägaren är utomlands) som man aldrig får. Det var inte helt gratis att ligga och köra.
Men men, funderar lite smått att ringa Eriksmåla och se om dom har något för mig, rida lektion varannan vecka eller något. Jag vill lära mig mer, komma någon stans. Inte sitta hemma och harva, utan rida mycket olika hästar och även utveckla min ridning i både hoppningen och dressyren.


Kommentarer
Postat av: TINA M

Jag hade bara 38% muskler, det är värre :P Ta hand om dig bara så är jag nöjd:D

2009-07-21 @ 13:39:26
URL: http://www.tinolini. blogg.se
Postat av: Terese

Fin bild. :)

Följa varandra på bloglovin?

2009-07-22 @ 19:36:15
URL: http://fantasidif.blogg.se/
Postat av: Terese

hehe okej, vart bor du?

2009-07-22 @ 21:11:57
URL: http://fantasidif.blogg.se/
Postat av: laila

Tack Yahilweh din kommentar gjorde mig jätteglad =)

2009-07-22 @ 21:55:06
URL: http://blog.lailaaziz.com
Postat av: Terese

Okej då vet ja inte huir du kan känna igen mig.

2009-07-22 @ 22:45:38
URL: http://fantasidif.blogg.se/
Postat av: Malin

Lägga till varandra på blogglovin?

Lägg till mig och skicka en kommentar så att jag vet att det är du som lagt till mig, sedan lägger jag till dig så fort jag ser att det kommit ny prenumeration ;D



http://stopandreplay.blogg.se/

2009-07-23 @ 00:22:51
URL: http://stopandreplay.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0