Barnvisor

Jag har garanterat fått ett ryck.
Men jag har sjungit massa barnvisor den senaste timmen. Sjukt skoj.




Vi gick in i en affär, sa god dag vad har ni här?
Kan man möjligtvis köpa sej vantar här?
Nej tyvärr, nej tyvärr.
För detta är en liten klappa-händer-affär,
klappa-händer-affär, klappa-händer-affär.
Detta är en liten klappa-händer-affär,
Klapp i händer är det enda vi säljer här.

* Kan man möjligtvis köpa sej stövlar här? (en liten stamp-i-golvet-affär)
* Kan man möjligtvis köpa en näsduk här? (En liten håll-för-näsan-affär)
* Kan man möjligtvis köpa ett läppstift här? (En liten spel-på-läppen-affär)
* Kan man möjligtvis köpa en mössa här? (En liten skaka-huvet-affär)
* Kan man möjligtvis köpa kalsonger här? (En liten vipp-på-rumpan-affär)



Nyss så träffa jag en krokodil som körde runt i en bil.
Han var rätt tjock och fet och blåste i trumpet.
Men bilen var för trång och svansen var så lång.
Så den fick ligga på ett flak där bak.
Tut tut!



Jag är en liten undelat
som får så dåligt med mat
för de jag bor hos,
för de jag bor hos
de är så snåla
de ger mig frön varenda da
fast de vill jag inte ha
för jag vill hellre,
för jag ville hellre ha coca cola och glass.



Här kommer lille Ludde håhåjaja
bärandes på sin kudde håhåjaja
här kommer Luddes mamma håhåjaja
bärandes på det samma håhåjaja



januari börjar året
februari kommer näst
mars april har knopp i håret
maj och juni blommar mest
juli augusti och september härlig sommar är det då
men oktober och november och december är så grå.



Dansa min docka
medans du är unger
För när du blir gammal
blir du så tunger

Samma händelse.

En man och en kvinna som har ett förhållande sedan några månader träffas en fredagskväll, först på en pub för att därefter äta tillsammans. De äter på en lokal Thai-resturang i närheten av bådas bostäder. De går därefter hem till honom och hon stannar över natten.


Hennes historia:
Stämningen mellan mig och Patrik var så konstig ikväll. Han var på ett alldeles besynnerligt humör redan när vi träffades. Det kanske berodde på att jag var lite sen eller det faktum att jag bytt frisyr något. Han kommenterade ingendera så jag vet inte riktigt. Tyckte inte vi hade något att prata om under tiden vi var på puben. Det kändes lite konstigt, jag undrar vad han tänkte på. Hade jag sagt något som retade honom? I vilket fall som helst tyckte jag att vi skulle gå till ett mer romantiskt ställe så vi gick till den mysiga Thai resturangen, som ägs av ett jättegulligt thailändskt par. Tror att deras döttrar hjälper till med att servera. Han uppför sig lika förunderligt då vi äter så jag måste fråga honom om det beror på mig men han svarar att det inte gör det. Jag vet inte vad jag skall tro.

Vi åker hem till Patrik efter maten och jag försöker gosa lite med honom i taxin och säger att jag älskar honom. Han bara lägger sin arm om mig och jag vet inte vad det betyder eller hur han känner för mig. Varför säger han inte att han älskar mig? Gör han det? När vi kommer hem till honom försöker jag fråga honom om det men han svarar bara kort att han tycker om mig men det är ju inte det jag vill höra, jag vill att han ska berätta hur mycket han älskar mig och vad som är bra med mig. Han slår bara på tv:n och tittar på sporten. Jag går och lägger mig. Efter ungefär en kvart kommer han in och lägger sig hos mig och vi har sex. Han verkade glad men ändå distraherad, jag vet inte vad det är med honom. Åh, jag har bara lust att gå därifrån, jag vet inte längre vad jag känner. Jag tror att han har träffat någon annan.

 

Hans historia:
Pissdag på jobbet, inget gick som beräknat. AIK spöade Göteborg med 2-1, härligt! Bra knull innan sängdags.


Beställt från Usa

Idag tog jag äntligen tag i mitt liv och beställde ett gratis kit med mineralsmink. Beställde det från everyday.com. Det enda jag betalade var frakten och en ögonskugga som jag köpte brevid (svart, vad annars?).
Klicka på bilden på kommer du till sidan.




Beställde även en menskopp. Den med prova på erbjudande, då har jag möjlighet att skicka tillbaka den om jag inte är nöjd. Har funderat på att skaffa en sådan här i ja två års tid är det nog. Men har alltid velat, nu har jag dock bestämt mig.
Klicka på bilden så kommer du till sidan.



Humor!!


Ligga?

Hamnade i en vild sex-diskussion på buke (vart annars?). Jag lyckas av någon anledning alltid hamna i dom. I den diskussionen pratade domi vart fall om att ligga. Seriöst använder sig folk verkligen av det ordet i sex-samanhang? Jag hade torkat ihop omgående om det hade använts i min närvaro.

"Du älskling, vi ska inte smyga undan och ligga lite?"

Uhäääe, slemvarning. hade någon viskat det i mitt öra på krogen hade jag nog... Jag vet inte vad jag hade gjort, men inte hade jag godtagit raggningsförsöket i vart fall.

När jag ligger så brukar det ske på sidan, gärna med armen under kudden som extra stöd. jag brukar oftast blunda och drömma mig bort för att sedan sakta försvinna iväg i drömmarnas värld. Det är så jag ligger!

Hur ligger ni?



Kan man annat än sakna?


Mimikry

Jag har precis fårr nya favoriter.
Nästa gång domkommer till Kalmar/Nybro/Växjö ska jag lätt dit.


Hur ska vi prioritera?

HUR SKA MAN PRIORITERA?

Det sägs att det är nyttigt att varje dag äta ett äpple, och en banan för kalcium. Man ska också äta en apelsin för C-vitamin! Och det är ett måste att dricka en kopp grönt te (utan socker för att undvika diabetes) för att minska kolesterol i kroppen!

Man måste också dricka 2 liter vatten varje dag och sedan kissa lika mycket, vilket fördubblar tiden man hittills har tillbringat på toa. Man måste också dricka ett glas yoghurt varje dag för att få de bra bakterierna i magen, som ingen vet vad de exakt är, men du MÅSTE ha minst en miljon sådana i magen, annars är det illa!
Du ska också ta ett glas rött vin för att undvika hjärtinfarkt. Och så ett glas vitt vin för att skydda ditt nervsystem! Och ett glas öl (jag minns inte varför det var nyttigt!) Men om du tar dessa tre samtidigt kan du få stroke, fast det gör inte så mycket, du kommer inte ens att märka det.

Man ska också äta nötter och bönor/ärtor varje dag. En hel massa nötter/bönor/ärtor. Du ska äta 4 till 6 måltider per dag, lätta måltider, men glöm inte att du ska tugga varje tugga minst 36 gånger. Bara för det behövs det 5 timmar!

Och så en sak till: efter varje måltid ska du borsta tänderna. Borsta dina tänder efter äpplet, yoghurten, bananen, nötterna, bönorna och ärtorna. Detta ska du göra så länge du har tänder, och glöm inte tandtråden, tandköttsmassagen och munvattnet. När du ändå håller på med detta, kan du ju städa badrummet, kanske installera CD-spelare eller TV där inne, för med tanke på allt vattendrickande och tandborstande lär du tillbringa en hel del tid i badrummet.

Man måste också sova minst 8 timmar per dag och jobba 8 timmar per dag, plus de 5 timmarna som behövs för att äta, det blir 21 timmar. Det är 3 timmar kvar, under förutsättning att det inte är trafikstockning när du åker till och från jobbet. Enligt statistiken tittar folk på TV 3 timmar per dag. Det fungerar inte längre, eftersom man måste ta en promenad varje dag i minst en halv timme (ett råd: efter 15 minuters promenad, vänd tillbaka, i annat fall tar din promenad en hel timme).
Du måste också hinna med att träffa dina vänner, för de är som växter, måste tas hand om dagligen.

Bland allt annat måste du också hålla dig informerad, dvs. läsa minst två dags- och några stycken kvällstidningar, för att kunna ha en kritisk inställning i livet.

Du ska också ha sex varje dag, men utan att det ska bli rutinmässigt. Du ska vara innovativ, kreativ och varje gång på nytt förföra din partner. För detta krävs ju tid. Och då har vi inte ens nämnt tantriskt sex.
Du ska också hinna med din familj, hinna moppa golv, diska, tvätta, för att inte tala om allt du måste göra om du har barn eller husdjur.

När man räknar ihop allt detta ovan behövs det minst 29 timmar.

Den enda lösningen är att göra
flera saker samtidigt!

T.ex.
duscha med kallt vatten och håll munnen öppen så får du dina 2 liter vatten per dag. Medan du lämnar badrummet med tandborsten i munnen kan du samtidigt ha sex med din partner, som i sin tur tittar på TV och läser tidningar medan du torkar golv.
Då har du fortfarande en hand ledig, med vilken du kan
ringa till dina vänner och släktingar. Drick vin efter det , du kommer att behöva det.
Sen om du skulle få 2 minuter över,
skicka detta mail vidare till dina vänner (som man ska vårda dagligen), medan du äter äpplet, vilket är som sagt väldigt nyttigt.

Dags för mig att sluta nu, för mellan äpplet, yoghurten, ölen, den första litern vatten och min tredje måltid idag (inkl. nötter/bönor/ärtor), vet jag inte längre vad jag måste göra, men jag vet att jag måste gå på toa NU.

Jag lär spara några minuter om jag borstar tänderna samtidigt ännu en gång!


Fiskat hela helgen.



I fredags åkte Stefan och jag till Öland. Pappa hade kommit på att vi skulle fiska massa gädda med gäddsaxar. Så jag hade dagen innan fått åka in till Jakt och fiske i Nybro för att köpa 50 st betesmört.
I vart fall så la vi en 10-12 gäddsaxar, vilket går till på så sätt att man hugger ett hål i isen där man ska ha saxen. Sedan trär man på en mört på "saxen", den är till för att gäddan ska bita tag så att saxen kan slå igen.
När man fått på den här mörten på saxen så stoppar man ned den i hålet. Saxen sitter fast i ett snöre som är knutet runt en pinne som är stor nog att inte trilla ned i hålet när gäddan biter tag i mörten.

Det var en massa olika folk som fiskade gädda på olika sätt. Gäddsaxen var dock det vanligaste. Efter att vi lagt i alla saxarna var det dags för grillad korv och varm glögg. Kanon mysigt. Innan det var dags att åka hem så gick vi ett varv för att kolla så att saxarna var okej. Det visade sig att vi hade fått fyra stycken ganska stora gäddor redan då.
Pappa beslutade sig då för att åka ned en sväng på kvällen och kolla dom igen.

Pappa, Kim (min bror) och Stefan åkte ned på kvällen för att se om det fanns någon ny gädda. Det visade sig att dom fick fyra till. Dom laddade då om gäddsaxarna så vi kunde åka up på Lördag morgon och kolla enu en gång.
Totalt den här helgen fick vi 16 stycken gäddor. Ganska bra gjort måste jag säga =)




Lik en kändis?

Hittade en ganska skoj sida idag.
Laddar man upp en bild på sig så scannar den ansiktet och letar där efter fram några kändisar man är lik och talar om hur många % man är lik just den kändisen. En mycket roande sida måste jag säga, vet dock inte vilka hälften av alla kändisar är.

Några jag tydligen ska vara lik.


Högskola.

Jag har äntligen kommit på vad jag skulle kunna tänka mig att plugga och när borde man plugga om inte nu? Precis. Sitter och funderar på vart jag vill plugga, det jag vill plugga finns i nästan vilken stad som. Jag vill dock inte plugga i en förstor stad, utan i en lagom stor stad. Jag vill ha lätt att ta mig hem om helgerna.
Just nu går planerna mot Växjö, är sjukt sugen på att plugga i Växjö. Tycker om den staden mer och mer för var gång jag är där. Hoppas bara att jag har tillräckligt höga poäng för att komma in där.

Annars funderar jag lite på:
Kalmar (Sista hand)
Kristianstad
Linköping
Halmstad
Karlskrona


                                                                                              

RSS 2.0